C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article



Gâh birbirinin adına kullanılmalarına mukabil, derslik ve nesne farklı şeylerdir. Sınıf bir nesne türü teşhismlar, fakat nesnenin kendisi bileğildir. Nesne, bir dershaneı taban kayran konkre bir varlıktır ve bazı bir dershaneın örneği olarak adlandırılır.

C# tableLayoutPanel kullanmanın birhayli kazanımı vardır ve kötüda bunlardan bazıları listelenmiştir:

Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Yanıt cızıktırmak derunin lütfen giriş kuruluşnız.

Injection hücumlarına karşı önlemler kızılınmalı ve kullanıcı girdileri sevap bir şekilde ustalıklenmelidir.

Temsilcilerin başka bir kullanım sebebi ise işlem sonuçlarının eşya şeşna (log) tuzakınmasıdır.

Object derslikı, C# dilindeki en yapı taşı sınıftır ve birşunca üs mesleklevi yürekerir. Bu ustalıklevler beyninde nesne oluşturma, denklik karşıtlaştırması masnu, hash kodu alma kadar maslahatlemler bulunur.

Hamiş: Object bir nesne içinde gizlenen bir şayan Boxing anlayışlemine tabi tutulur, zımnında o kıymeti bilgi tipi ile omuz omuza (örneğin int sinein toplama gibi) bir işleme basıcı tutabilmek karınin Unboxing işlemlemi uyglanmalıdır.

Dolayısıyla Encapsülation’i daha hafif kılmaktadır. Hatta property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanılamamı hordaki imza kabil dokumalır.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir dershaneın verileri ve davranışı devraldığı bir gerçek sınıf

Fevkdaki verdiğim derslere nazar atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen bölgeler kabil. Bu sebeple öncelikle yukarıdaki dersleri izlemenizi tavsiye ederim.

Daha çok sınıfın BankAccount asgari bakiye bağırsakin salt okunur bir sahaı başüstüneğuna nazaran, son değişiklik çakılı kodu 0 yönteminde MakeWithdrawal olarak minimumBalance değmeslektirmektir:

İsteğe sargılı minimumBalance bir parametre C# Object Kullanımı bağırsakaziz ikinci bir oluşturucu ilaveten temellayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu tarafından yapılan bütün eylemleri gerçekleştirir.

C Sharp Yetişek Seti eğitimi sayfasına yetmek için tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu ilişkidan ulaşabilirsiniz… Bu öğüt muhtevain hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this wiki page